Close

30.05.2017

Защо е важно да имате моминско / ергенско парти?

ergensko-parti-blog

Ангажиментите по организация на моята сватба

В навечерието на един от най-съдбовните и тържествени моменти в живота ви – вашата сватба, сте затрупани с ангажименти по нейната организация, напрежението е голямо и се колебаете дали на фона на тази натовареност да се ангажирате и с организация на моминско и ергенско парти.
В допълнение, това не е родна традиция, тя доскоро не беше популярна, а и допълнително ще натовари и без това нарастващия бюджет.

Защо тогава да го правим?

Моминското и ергенското парти не са само повод да съберете близки и приятели от обкръжението си, за да отбележите последните си дни като необвързани.
Тези два празника носят по-големи ползи, за които може би дори не подозирате.
Били ли сте на сватба, на която роднини и приятели от двете страни на младоженците сякаш са две части на едно общо цяло, но до края на събитието, това цяло така и не се сплотява?!
Помислете какви хора ще поканите на моминското, съответно на ергенското си парти – приятели, с които сте се запознали и общувате по различни поводи – съученици, състуденти и познати от общите ви хобита и занимания, роднини и колеги.

Част от тези различни групи ваши близки може би се познават, но в своята цялост те са непознати един за друг и нямат нищо общо помежду си.

Ето тук се явява ролята на моминското и ергенското парти, които определено се свързват преди всичко с положителни и вълнуващи емоции. Събирате вашите различни познати, запознавате ги, създавате им условия да се забавляват заедно и в известна степен те вече са си близки.

На самата сватба вече имате две сплотени групи от хора, които гарантирано ще бъдат част от един незабравим купон. В този смисъл с ергенското и моминското парти вие правите своеобразна генерална репетиция за сватбения ден и сте готови да избегнете момента, в който просто сте събрали ваши различни познати, които нямат допирни точки, а съответно и предпоставка да пеят, танцуват и се веселят заедно.

Погледнете на подготовката на моминското и ергенското парти от този ъгъл и вече със сигурност ще имате още една причина да искате по-силно да се насладите и на този вълнуващ момент от живота си.
И не забравяйте каквото се случи на моминското/ ергенското парти си остава там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *