Close

30.05.2017

И тя каза „Да” – как, къде и кога да предложим брак на любимата жена?

kak-da-poiskame-rukata-na-jena

Вероятно въпросът по какъв начин да предложат на брак на любимата си вълнува много мъже.

Традицията повелява да поискате ръката на бъдещата си жена от нейните родители. Интернет пространството изобилства от емоционални истории, снимки и видео клипове от щастливия за много двойки момент, на екзотични места, по време на романтична почивка, блестящи церемонии и празници, в компанията на приятели и любими хора. Дори формат като „Евровизия“ бе използван от любимия на една от участничките, за да й предложи брак.

Как да изберете вашия начин и какво да вземете предвид, така че и за двама ви този миг да остане незабравим?

За всяка жена моментът, в който нейният любим мъж ще й предложи да свържат живота си завинаги, е един от най-мечтаните, наситен с трепетно очакване, догадки как точно ще се случи и готовност да разказва за това на своите приятелки, близки и познати, дълго след като се е случило.

Нали не искате да я разочаровате? За да подберете правилното място, време и начин, преди всичко е необходимо да познавате добре годеницата си – кои са местата, които харесва и които я вълнуват, къде би искала да пътува, каква музика харесва, за какво мечтае, доколко търси и сама внася романтиката във вашите отношения, споменава ли някое съкровено място от детството си, за което си спомня с умиление. Вслушайте се в сигналите, които ви дава и не разчитайте на изненадата, която вие сами ще измислите по ваш вкус.

Ето някои насоки, които биха ви били от полза:

  • Ако дамата на сърцето ви обожава морето, то намерете онова вълшебно място на морския бряг, което ще остане вашето място завинаги;
  • Ако е запленена от необятните ни планини, гори и необятните природни картини, направете пикник в гората, запалете огън, налейте и чаша вино и някъде там, сред опиянението, просто й предложете да се върнете на същото място след 20, 30, 40 години, заедно с вашите деца и внуци, за да отбележите годишнината от вашия годеж;
  • В случай, че държи в голяма степен на признатите като романтични и запомнящи се места като Париж – Градът на любовта; 14-ти февруари – Ден на влюбените; романтична вечеря за двама на вълшебно място с вълнуваща гледка, то изберете подобно място, време, пътешествие, което ще отговори на представите й за романтично предложение;
  • Ако всички по-горе предложени варианти в нейните представи биха били дълбоко тривиални, неоригинални и знаете, че по никакъв начин не биха я развълнували,  то тогава просто я изчакайте да се събуди. Докато лениво отваря очи, с разрошена коса и сънливо изражение задайте съдбовния въпрос.

Запомнете – няма подходящ или неподходящ начин да предложите на вашето момиче да остареете заедно. За нея този миг ще бъде специален, но все пак имате възможността с избора си да докоснете сърцето й, да й покажете, че знаете какво иска, какво очаква и че точно вие сте човекът, който може да й го даде!

И ако тя каже „Да”, значи сте успели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *