Close

Рекламирайте при нас

Имате бизнес или интересни предложения в сферата на организацията на събития и искате Вашите услуги да достигнат по предназначение до тези, които вече ги търсят. Изпратете ни Вашата заявка за реклама, с уточняване на вида, площ на рекламата и продължителност, като ние ще Ви отговорим с нашето офертно предложение.

Безплатно

Можете да използвате безплатно Онлайн организатора, като изберете вида на вашето събитие и започнете с основните задачи на неговата подготовка

Безплатно

Можем да извършим безплатно за вас първоначалното търсене на място за провеждане на вашето събитие. За целта е необходимо да попълните формата по-долу с основна информация за събитието. Ще направим проучване съгласно вашите изисквания и ще ви изпратим различни предложения, от които да изберете.

Консултации

В случай, че имате необходимост от допълнителна информация или съдействие за организацията на Вашето събитие, можете да се свържете с нас за консултация.

Това, с което ние можем да Ви помогнем в този случай е да видим дадем отправна точка за процеса на планиране, с внимание към всеки важен детайл, като Ви помогнем да: идентифицирате Вашия стил; определите бюджет и намерите правилните решения за разпределението на разходите; създадете идеен сценарии и откриете правилните доставчици и изпълнители.

Това са нашите предложения за съвместна работа:

Пакети

Пакет: две консултации онлайн

Предлагаме Ви промоционален пакет от 2 онлайн консултации с продължителност по 1 час за всяка една от консултациите . Могат да бъдат проведени по Skype или друг предпочитан и удобен за Вас канал на комуникация. Предложението включва пакет от 2 консултации, тъй като считаме, че това е допустимият минимум, след който Вие ще имате ясна визия и първоначални насоки за това как да осъществите Вашето събитие по незабравим начин.

Пакет: две консултации онлайн + една консултантска среща

Ако смятате, че консултирането онлайн не е достатъчно, за да бъдете уверени в успешния старт и реализация на събитието, в допълнение предлагаме и 1 консултантска среща с продължителност 1 час, по предварително договорено време на провеждане.

Пакет: по желание

Ако считате, че имате необходимост от повече консултации относно подготовката и провеждането на Вашето събитие, пишете ни с Вашите очаквания, за да се договорим.

Свържете се с нас

Споделете с нас вашите идеи и желания и заедно ще ги превърнем в един незабравим празник!